Image default
Helse & Velvære

Hudkrem: DrK – mer enn bare en vanlig hudpleieserie

En gang i blant kommer man over produkter som man nesten føler er for gode til å være sant. Da er det viktig å dele både gleden og erfaringene med andre

I dag florerer det av produkter for alle hudtyper både på nett, i TV-reklamer og i ulike tidsskrifter. De finnes i alle prisleier og helt sikkert også i et bredt spekter hva kvalitet angår. En som kan svært mye om hva som fungerer godt eller ikke er Kjersti Severeide Bolstad. Hun har lang fartstid som hudpleier og de siste 10 årene har hun drevet Bredsand Hud og Fotterapi i Tørkoppveien på Dilling. Nå har hun kommet over en serie med hudprodukter som hun virkelig har troen på. 

– Det var under et kurs i Sverige tidligere i år at jeg kom over en serie med produkter som virkelig pirret min nysgjerrighet. Det var en svensk kursdeltager som viste frem disse og når jeg kom hjem igjen bestemte jeg meg for å forsøke å importere de til Norge. 

Det skulle vise seg å være vanskeligere enn antatt. Da bestemte jeg meg for å gå rett på farmasøyten bak produktene. Det førte meg til Pretoria i Sør-Afrika. Ikke akkurat rett borti gata, men vi fikk i land en avtale, og nå er produktene på plass i hyllene her på Bredsand, smiler Severeide Bolstad.

Favner bredt
Selv om den lokale hudpleieren ikke kan slå i bordet med spesielt lang fartstid i forhold til bruk av produktene, så har hun klokketro på at de kan hjelpe mange i forhold til deres hudproblemer. 

– I Sverige har denne serien vært i bruk en stund nå og der har den virkelig tatt av. Det er ikke uten grunn. Dette er mye mer enn en vanlig hudpleieserie. Den gir mye mer. Serien består av totalt sju produkter. En fuktighetskrem, en rensekrem og fem ulike serum. For å komme i gang med en kur trenger man ikke å kjøpe inn hele spektret. Det holder med fuktighetskremen, rensekremen og det serumet som passer for ditt behov, forklarer hun.

Kan utgjøre en forskjell for mange
Det er ikke vanskelig å se på den rutinerte hudpleieren at hun virkelig har troen på at hudpleieserien fra DrK kan utgjøre en forskjell for mange. Spesielt de som har prøvd ut det meste av andre produkter på markedet, og som fortsatt føler at de ikke har kommet i mål.

– Denne serien har jeg virkelig tro på. Selv om jeg ikke har så mye erfaring med de selv, så har jeg sett nok av eksempler på effekten fra mine kollegaer i Sverige. Denne serien favner bredt og kan fort vise seg å være til stor hjelp for de som for eksempel sliter med ulike typer av eksem, kviser, pigmentflekker med mer.

Selv om jeg er den eneste i Norge som kan tilby denne serien foreløpig, så håper jeg virkelig at det kommer en norsk importør på banen etter hvert. Dette er virkelig produkter som det norske folk bør få muligheten til å prøve ut. Inntil det skjer er det bare å ta kontakt med oss her på Bredsand. Vi har produkter nok på lager til at i hvert fall mossingene skal få tilfredsstilt sine behov, smiler Kjersti Severeide Bolstad.

Tekst: Petter Andresen


Related posts

Nyinvestering hos Specsavers på Rygge Storsenter

mortensen

Vita er på plass!

mortensen

Actic: Her skal folk føle seg både vel og velkomne

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy