Image default
Nytt på Høyda

Nathalie Engebretsen: Klar for nye utfordringer på Høyda

Nå er jeg tilbake der det startet – smiler en opplagt Nathalie Engebretsen (28) da hun forteller om sin nye jobb. Jeg begynte min arbeidskarriere som ekstrahjelp hos XXL i Varnaveien, og skal nå få jobbe med arrangementer og aktiviteter i byens driftigste handelsforening «På Høyda Midt i Moss».

Etter en omfattende utdanningsreise i inn og utland, som har gitt et par mastere og masse erfaring, skal Nathalie Engebretsen nå overta stafettpinnen etter Tina Lorentzen. Hun mener at overtakelsen etter Tina omtrent blir som å hoppe etter Wirkola, men regner med at hun med sin solide bakgrunn skal klare gode nedslag i tiden fremover. 

Nye og gamle tiltak

Mye blir jo videreført – forteller Engebretsen. Det flommer jo over av gode ideer og tiltak som er aktivisert og noen som omtrent er klare for aktivisering. Dette, sammen med en del nye ideer i startblokkene, regner jeg med at det vil bli nok å henge fingrene i fremover. Jeg gleder meg vanvittig – smiler hun og nesten fosser over om hva hun har av planer i hodet. Målet om at alle bedrifter i områder slutter seg til handelsforeningen er et absolutt oppnåelig mål – legger hun til. 

Ingen novise i arrangementer

Nathalie Engebretsen er et meget spennende valg til stillingen som prosjektleder etter Tina – mener Finn Grønseth. Hun har solid utdanning med en master i festival og arrangement ledelse samt en master i HR. Sammen med en del arbeidserfaring innen handel, vil dette vil passe som hånd i hanske i hva denne stillingen ønsker seg. Vi er meget fornøyde med at Nathalie søkte på jobben hos oss – avslutter Grønseth.

El-bilmesse

Som alle andre må selvfølgelig også aktivitetene som planlegges ta høyde for hvordan pandemien utvikler seg. Men planleggingen går videre og vi har jo forhåpninger om at vaksineringen vil forsette slik at vi snart kan møtes og holde hverandre i hånda igjen. Da vil også arrangementene skyte fart. Vi regner med at de mange vellykkede arrangementene vil bli videreutviklet og fortsette. 

I tillegg til Bilfestivalen og Høyda-dagene vil vi prøve å sette fart på planene om et eget El-bil arrangement. Dette vil nok styre mot en fagrettet messe for elbilentusiaster. Mange kommende elbilkjøpere vil nok kunne finne svar på mange av sine spørsmål i forbindelse med denne messen. 

Torg

Det som Nathalie har på toppen av sin ønskeliste er et torg i Høyda-området. Et slikt midtpunkt vil peke seg ut som naturlig for mange arrangementer og vil på sikt kunne gi betydelig besøksøkning til området. Vi håper at dette vil kunne komme på dagsordenen ved en anledning, slik at vi kunne få utdypet alternativene til en slik løsning. 

Den nye prosjektlederen for På Høyda Midt i Moss nesten sprudler over av forslag og ideer. Mange av dem vil bli forsøkt satt fart i, men noen må kanskje modnes en stund til. Slike er det med ideer – smiler hun. Ingen er dårlige, noen tar bare litt lenger tid – avslutter Nathalie Engebretsen.

Related posts

Toyota Moss: «Tobias lærling» selger biler

mortensen

Fødselshjelperen June

mortensen

Thomas (34) er klar for å løfte Actic Moss til nye høyder

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy