Image default
Mat & Drikke

Varnaveien Mineralvann: Årets julebruskalender

En julekalender som inneholder 24 overraskelser med kork, er ikke lenger noen stor nyhet. Varnaveien Mineralvann har dog tatt dette til neste nivå. Årets greie er en kasse med 24 ulike flasker julebrus. Den raser ut smiler Johnny Arnesen bredt.

Bak visir og smittevernskjold – står den blide mineralvannselgeren og peker entusiastisk mot kalenderstabelen når kunden spør hvor julebruskalenderen er. 

Kasse med 24 esker
Julebruskalenderen er laget etter samme prinsipp som den årvisse kalenderen til far. Den består av en pappkasse som inneholder 24 små nummererte esker, som hver inneholder en flaske julebrus. Litt spesielt er det nok at hver eske har en unik julebrusflaske. Arnesen smiler lurt da vi spør om det var vanskelig å finne 24 julebrusslag. Nei da – her har vi 36 ulike julebrus – var svaret. 

Dette er likt den tradisjonelle kalenderen som er ment for den voksne kundegruppen – forteller innehaver Arnesen og viser til at det var mye lettere å finne ulike slag med øl. Mye mer å velge i der – smiler han.

Hjelp fra Løvstad
Uten hjelp fra dagsenteret på Løvstad, hadde vi nok ikke kommet så greit i mål. De startet opp med brettingen av esker allerede i august og har frem til nå levert oss 350 kasser, med ikke mindre enn 8400 små esker oppi. Imponerende resultat og verdifull jobb for dagsenteret – forteller en fornøyd Johnny Arnesen. Vi har et meget godt samarbeid med Løvstad og topp fornøyd med det de produserer for oss. De fortjener all den ros de kan få.

Litt spenning er det nok forbundet med disse julekalendrene avsluttet Arnesen. De er like å se på, så vi håper at det ikke mikses med den voksne og den for barna i den travle tiden før jul…..

Tekst: Ivar B Johansen
Foto: Jørn Mortensen

Related posts

Leif Tommy og Rune skal ta Gobua til nye høyder!

mortensen

Rompuben: En plass for alle fotballsupportere

mortensen

Sjokolade – kvaliteten settes i høysetet

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy