Image default
Rygge Storsenter

Ny produkter hos Nomar

Den velkjente moteforretningen på Rygge Storsenter lanserer i disse dager en ny hårshampo. Dette er et produkt som har hampolje som basis, og på den måten meget godt for miljøet. Maria Szewezyk-Olsen har funnet et produkt som er «i tiden» og samtidig miljøvennlig. 

Det lanseres nå en ny hårshampo med fire forskjellige lukter og kvaliteter. Produktet kan enkelt tas med på reiser i toalettmappen som håndbagasje. Den leveres som stykker (bar) og pakket i en grei boks. Dette rekker til minst femti sjamponeringer. 

Hampolje
Hampolje har en av de høyeste antioksidantnivåer av alle vegetabilske oljer. Den gir næring, styrker og stimulerer til økt hårvekst. Renser og beskytter håret på en naturlig måte, helt uten skadelige kjemikalier, og beskytter effektivt mot UV-stråler. 

Gode tilbakemeldinger
Kunder som har benyttet denne sjampoen har bare gode tilbakemeldinger. De mener sjampoen oppfyller de forventninger som settes til den gjennom markedsføringen. Den skummer overraskende mye og er lett å benytte samtidig som den lukter godt. 

Stadige gjenkjøp av tilfredse kunder gir trygghet for produktet som Maria Szewezyk-Olsen anbefaler. Det er både godt for håret og godt for miljøet – smiler hun.

Denne gang også noe til gutta
Skjegg blir mer og mer vanlig på unge og gamle. Jo lenger det er jo bedre. Dette krever stell om det skal svare til de forventninger som stilles av skjeggbæreren og hans nærmeste omgivelser. Stadig dukker det opp slike produkter som skal kunne gjøre skjegget både glatt og vakkert og uimotståelig.

Også laget av hampolje
Denne såpen som nå lanseres hos Nomar AS er laget av hamp og produseres i Polen. Hampolje er ikke ukjent som råvare, og benyttes til utrolig mange ting både i kosmetikk og i matproduksjon. Hampfrø for eksempel er for øvrig ikke ukjent for bruk i salater, gryteretter, bakevarer og smoothies. Det finnes i hyllene til OBS på Rygge Storsenter.

Jim’s Beard Bar shampo
Såpen leveres som et stykke (bar) i en enkel og grei boks. Denne er for gjenbruk og refiller finnes pakket i resirkulert papir. 
Skjeggshampoen er svakt og nøytralt parfymert, noe som sørger for at den kan brukes sammen med ditt vanlige luktevann, uten å ta glansen fra dette.

Alle disse produkter er meget miljøvennlige og leveres i resirkulert emballasje.

Tekst: Ivar B Johansen

Foto: Jørn Mortensen

Related posts

Skjønnhet og velvære med god samvittighet hos Body Shop på Rygge Storsenter

mortensen

Fortjent heder til Sport1 på Rygge storsenter

mortensen

Obs Rygge mottok fortjent heder – Stolt vinner av årets IA-pris

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy