Image default
Rygge Storsenter

Barnas hus – på Rygge Storsenter: En helt «ny» butikk

Det er en nyoppusset og meget tiltalende butikk som møter deg når du kommer inn i utsalget til butikkjeden Barnas Hus på Rygge Storsenter. Vi er veldig fornøyde med resultatet – sier butikkleder Anna Smiech. Med dette nye konseptet får vi eksponert mye bedre fra vårt meget omfattende vareutvalg.

Med et lokale på nesten 700 kvadratmeter har de 8 ansatte nok å henge fingrene i. Med vårt nye konsept, har vi fått muligheten til å eksponere varene på en mye bedre og mer kundevennlig måte. Vi har benyttet den gode takhøyden som vårt lokale har og kundene kan nå se på vogner og andre store varegrupper i ståhøyde. På den måten kan de enkelt sammenligne detaljer som de kanskje ikke tidligere la merke til.

Egne merker

Merket Reflex som lager klær til barn, er vår egen merkevare. Reflex har fokus på klær til barnehage og fritid. Dette dreier seg om ulltøy og yttertøy til barn. Barnas arbeidstøy liker vi å kalle det! Vi er stolte over at Reflex har svært høy kjennskap blant norske småbarnsforeldre. 

I 2019 lanserte vi også Yngri som er vårt eget merke innenfor barneutstyr. Yngri spesialiserer seg på produkter som barnevogner og reisetriller, tilbehør til vogner, matstoler og reise senger.

Nettbutikk suksess

Under pandemien tok det litt av i vår nettbutikk – forteller Smiech. Denne suksessen har vi fulgt opp, og kundene ser ut til å omfavne vår gode og sømløse sammenkopling mellom utsalgene og nettbutikken. Ved service/reparasjoner, er det en selvfølge med lånevogn til du har din egen vogn tilbake. Dette gjelder enten du har handlet vognen din på nett eller i en av våre butikker. Tilbakemeldingen fra våre kunder forteller at dette er et meget populært servicetilbud.

Vi forhandler fortsatt kjente merkevarer som Bugaboo, Emmaljunga, Stokke, Babyjogger, BeSafe, Cybex, Maxi-Cosi, Reima, Joha, Voksi, Ergobaby, BabyBjörn og Philips Avent – i tillegg til våre egne merker Reflex og Yngri. 

Allsidigheten, utvalget og kunnskapen er noe vi er stolte av – avslutter butikksjefen og legger til at i Barnas Hus har vi en visjon som sier at «Barnas Hus vil skape en bedre hverdag for de små – og for alle som elsker barn».

Tekst: Ivar B Johansen

Foto: Jørn Mortensen

Related posts

Feel inn i lokalene etter Hanne’s

mortensen

Bøker til jul? Et hav av godbiter å velge mellom

mortensen

Rygge Storsenter Nytt millionlodd hos Mix

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy