Image default
Høyda Interiør Ving Parken

Flissuksessen til Høyda

Ulfven, som siden 2013 har hatt kjempesuksess med håndlagde fliser og enkelte interiørprodukter, har flyttet fra Fossen 20 i Moss sentrum til Vingparken og da nærmere bestemt Tor Sørnes vei 21. – Vi trengte å samle all virksomhet på ett sted. Dessuten er logistikken så mye enklere her enn i Moss sentrum, sier Ole-Petter Mork Sandersen.

Sandersen driver Ulfven sammen med kona Vibeke. De begynner nå å komme på plass i de nye lokalene i Tor Sørnes vei 21 etter flyttingen tidligere i høst.

– Vi gjør mest mulig selv. Derfor tar ting litt mer tid. For eksempel er vi ikke helt ferdige med det nye showrommet. Dersom alt går etter planen er alt klart utpå nyåret.

Slipper trafikkaoset
Ole-Petter Mork Sandersen forteller at de så langt er strålende fornøyd med flyttingen.

– Hverdagen vår har blitt så mye mer praktisk, nå som vi får både lager, showrom., nettbutikk og kontorer på samme sted. Lokalene vi hadde i Fossen 20 i Moss sentrum var helt nydelige og fantastiske, men de ble dessverre for små og upraktiske. Vi trengte å samle oss.

– En annen ting allerede merker godt er hvor mer praktisk og enkelt det er å drive her oppe framfor i sentrum. Her er det utrolig sentralt, og kort vei til de store trafikkårene. Vi slipper dessuten alt kaoset som er med veiene i Moss sentrum. Dessverre er jeg redd det i årene framover vil bli stadig verrre trafikkbilde i Moss sentrum. Og tilgjengelighet er tross alt kjempeviktig for alle som driver butikk. 

Startet i det små
Ulfven historie startet i 2010, som følge av at ekteparet Vibeke og Ole-Petter Mork Sandersen selv drev med oppussing. Verken Vibeke Mork Sandersen eller Ole-Petter Sandersen har noen utdannelse eller bakgrunn innen interiør eller design. Vibeke er utdannet markedsfører med spesielt fokus på internasjonal handel, mens Ole-Petter er utdannet innen journalistikk og kommunikasjon.

De ble enige om at de selv kunne starte med import av håndlagde fliser av høy kvalitet og i 2010 var de i gang.

– Vi startet i det små, og etter hvert ble det såpass mye å gjøre at jeg sa opp jobben for å jobbe heltid. I 2013 dannet vi selskapet Ulfven AS og sakte men sikkert ble det veldig mye å gjøre.

Vokser hvert år
Ole Petter Mork Sandersen forteller at de er godt fornøyd med utviklingen, selv om det har vært flere tøffe år.

– Det går stadig oppover, og vi vokser hvert eneste år. Det er et godt utgangspunkt. Men det koster mye både i penger og innsats å starte et firma som dette. Vi levde lenge på en halv butikkmedarbeiderlønn hver oss. Sakte men sikkert har ting utviklet seg, og nå kan vi senke skuldrene og ta ut normalt lønn begge to. Vi har til og med ansatt to personer, forteller han.

Ulfven AS har showrommet i Tor Sørnes vei 21 samt showrom i Drammensveien 130 i Oslo. I lokalene i Oslo holder interiørdesigner Sandra Fongen til. Begge steder er åpne etter avtaler, når noen tar kontakt. Kunder er også velkomne til showrommet i Moss når ekteparet er tilstede.

Navnevalget
Navnet på firmaet er inspirert av huset de kjøpte i Rygge i 2007. – Huset vårt heter også Ulfven etter en av de tidligere eierne. Sveitservillaen ble satt opp på begynnelsen av 1900-tallet,men den eldste grunnmuren som fortsatt finnes under huset er datert så langt tilbake som 1700-tallet. Huset har inspirert oss veldig og vi syntes derfor at Ulfven var et fint navn da vi skulle etablere oss med firma.

Related posts

Cathrine tenkte alternativt og det skulle vise seg å være smart

mortensen

Bryggerhuset har åpnet dørene igjen

mortensen

SpareBank 1 innvier signalbygget. – Velkommen til åpent hus

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy