Image default
Interiør

Fagmøbler satser på storbykonseptet

En prosess som startet for halvannet år siden munnet i forrige uke ut i at Fagmøbler åpnet sin nye storstue på Årvoll. Nå gleder eierne seg stort til å vise frem mangfoldet i deres nye konsept.

Siden februar måned har de to butikkeierne, Thomas Voldmo og Tor Vestby nærmest jobbet dag og natt for å klare å få ferdigstilt sin drømmebutikk. Sluttresultatet har rett og slett blitt imponerende. I lokalet som tidligere huset Bohus Moss har Fagmøbler nå åpnet møbelkjedens fjerde storbykonseptbutikk, og utvalget er det ingenting å utsette på.

– Det du ser her er en komplett kolleksjon av hva Fagmøbler-kjeden har å tilby og det i en langt mer moderne og urban innpakning enn tidligere. Vi har rett og slett tilpasset oss tiden vi lever i, forteller Voldmo fornøyd.

Tok bena fatt
I sin tidligere lokale på Rygge storsenter disponerte Fagmøbler i overkant av 1600 kvadratmeter. Nå råder de over en langt større flate.
– For moro skyld tok jeg en runde rundt i hele lokalet her om dagen. Det er akkurat 300 skritt stort, ler Tor Vestby før han fortsetter. – Den litt mer korrekte beskrivelsen er nok at det vi disponerer 2300 kvadratmeter, smiler han. 

Innbydende på alle måter
Det er ikke bare det enorme vareutvalget som imponerer oss i Fagmøblers nye lokale. Det gjør også bygget som fremstår i en ny og innbydende drakt. Utvendig er det slått på nye fasadeplater i tillegg til at det er satt inn flere store vindusflater. Innvendig har hele 2. etasje, hvor butikken holder til blitt bygd opp på nytt fra bunnen av. Det har vært slitsomt, men samtidig inspirerende forteller Voldmo.

– I sammen med våre interiørarkitekter og designere har vi skapt noe vi vi er veldig stolte av. Hovedgrunnen for at vi ønsket å flytte på oss var for å bli mer synlige og det er det liten tvil om at vi har lykkes med. Det var tøft når det stod på som verst, men det kan vi leve med nå. Ingen husker lenger hvordan vi svettet for å sette opp hele 1500 kvadratmeter med veggplater, ler han.

Nye muligheter
Det er enkelte varegrupper som de to parhestene Voldmo og Vestby gleder seg til å følge ekstra nøye med på. Senger, hvilestoler og modulsofaer vil nå for første gang bli presentert i full skala. Det skaper selvfølgelig forventninger.

– Det kribler jo litt ekstra når vi snakker om disse områdene og kanskje spesielt når det gjelder modulsofaer. Nå har vi tilgang på et verktøy som heter modulbygger og da kan kunden sette seg ned i sammen med oss eller hjemme hos seg selv for å bygge sin egen unike løsning. Her kan man enkelt skifte stoff, vanger eller ben for å få den skreddersydd, forklarer Voldmo. 

Håper på vekst
I et skreddersydd og langt mer synlig butikklokale håper de to eierne selvfølgelig på en økning i omsetning. I 2018 kunne Fagmøbler i Moss vise til en omsetning på 20 millioner, eks. moms. Hva de vil havne på i år vil de imidlertid ikke spekulere i.

– Vi håper jo selvfølgelig på en vekst, men det viktigste for oss nå er å ta godt vare på våre kunder. Selv om vi har valgt å slå oss ned i andre etasje i bygget så er vi like tilgjengelig som tidligere. Her finnes både rulletrapp og heis så hos oss skal alle være velkomne enten de er faste eller nye kunder avrunder, Vestby.

Tekst Petter Andresen
Foto Jørn Mortensen

Related posts

Drømmer om å bli den ultimate gavebutikken på Høyda

mortensen

City Syd Blomster er tett på trendene

mortensen

Kjøkken tilpasset på millimeteren

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy