Image default
Nytt på Høyda

Coop Extra på Høyda klare for post-i-butikk

Grunnet Postens omlegging til Post i butikk forsvinner snart byens siste postkontor. Trist, men et ufravikelig faktum. Heldigvis står noen klare til å sørge for at Postens kunder fortsatt vil få den gode service man er vant til. En av disse er Coop Ekstra-butikken på Høyda.

– Vi skal gjøre vårt ytterste for at Postens kunder fortsatt skal få oppleve god service. Nå skal riktignok vi bare levere noen av alle tjenestene, men disse skal vi forvalte på en god måte, forklarer kjøpmann Roy Espen Johannessen.

Stort område
Coop Ekstra-butikken i Varnaveien startet så smått opp med sine tjenesten i begynnelsen av oktober. De skal stå for pakkeutlevering og mottak for postnummer 1523 og 1533. Det høres kanskje ikke så voldsomt ut, men disse to postnumrene har til sammen nærmere 1500 vegadresser knyttet til seg. 

– Vi snakker jo her om områdene Ørehavna, Klommensten, Ørejordet og deler av handelsområdet her på Høyda, så vi forventer jo at det skal bli et greit trykk etter hvert. Heldigvis har vi fått en myk start på overtagelsen, og så langt fungerer det etter planen. Tilbakemeldingene fra våre postkunder har også vært utelukkende positive, smiler Johannessen.

Klare for det som måtte komme
Når vi tar en titt inn i pakkehyllene i butikken så konstaterer vi raskt at det kun er et moderat antall pakker. Det vil det snart bli en endring på. Med Black Friday, Cyber Monday og ikke minst er julen like rundt hjørnet vil naturlig trykket bli et helt annet. Den utfordringen tar kjøpmannen på strak arm.

– Vi vet veldig godt hvilken tid vi nå går inn, og at trykket bare vil øke suksessivt. Det er helt i orden det. Vi har gode rutiner i forhold til dette og gleder oss bare til enda mer handtering. Nå har riktignok vi en fordel som postkontoret ikke hadde, og det er åpningstidene. Med såpass lange åpningstider vil nok trykket fordele seg mer jevnt utover dagen, svarer Roy Espen Johannessen.

– Hva med de andre tjenestene som man er vant til at blir håndtert på et postkontor. Vil man kunne få disse hos dere også?
– Som nevnt så vil vi kun ta oss av pakkeutdeling og innlevering. De andre tjenestene vil bli levert av Obs-butikken på Rygge storsenter, forteller han.

Tekst:  Petter Andresen

Foto: Jørn Mortensen

Related posts

PS Press Reklame: – Føler at jeg får lov til å stå på egne ben

mortensen

Nå er ringen sluttet for Artur

mortensen

Mazda MX30 på Norgesturne Mazdas første elbil hos Moss Totakt

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy