Image default
Lilleeng Helsepark

Elinas Massasje – og velvære

Velværesenteret i Lilleng Helsepark har mange tjenester samlet under sin paraply. Massasjestudioet til Elina Valko ligger der og hun kom smilende ut og annonserte at hun var klar med sin kunde om noen minutter.

Elina Valko kom til Norge fra Russland for 7 år siden. Norskferdighetene er upåklagelige og hun medgir smilene at det var kjærligheten som bragte henne til Norge. I dag er hun gift her med en sønn på fem år og trives upåklagelig.

Utdannet i IT
Hjemmefra Moskva hadde hun med seg en solid utdannelse i IT teknologi og programmering, men det var vanskelig å tilpasse denne utdanning til norske krav. Motgang på jobbmarkedet førte til at hun fortsatte på massasje utdanningen hun hadde påbegynt i Russland. 

Flere kurs under Axelssons utdanningsprogram i massasje og velvære ble gjennomført og ga henne et solid fundament for å praktisere som massør.

Stort behandlingsutvalg
Elina massasje og velvære institutt har hatt åpent siden mars 2018. Mange kunder har siden da funnet veien og de aller fleste kommer fornøyde tilbake etter en behandling med Elinas masserende hender.

Avansert program med behandlinger preger hjemmesiden hennes. Det er behandlinger som spenner fra vanlig klassisk massasje til leire eller sjokoladebehandling. Scrubb og pealing står på programmet, så det er bare å velge og bestille time online fra hjemmesiden eller fra sosiale medier som Facebook osv.

Neste klient hadde da ankommet og Elina geleidet kunden inn til sitt smakfullt og harmoniske innredede massasjestudio. 

Tekst: Ivar B Johansen

Foto: Jørn Mortensen

Related posts

Velværekveld for han og henne

mortensen

Ultralyd ved Vansjøklinikken

mortensen

Naturlig melkesyre skal fjerne tatoveringer!

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy