Image default
Ukategorisert

Bygglys.no: Lokal bedrift lanserer nyhet for byggebransjen

Byggeplassbelysning må være enkelt, smart og gi bra lys på arbeidsplassen! Byggelys.no har utviklet et helt eget unikt ledstripesystem som er enkelt å montere og gir riktig samt mye lys til store arealer raskt, trygt og enkelt. Vårt ledstripesystem Highlight LED gir tryggere arbeidsplasser!

Daglig leder Tone Cecilie Lie

Highlight LED systemet lyser opp byggeplassen med et smart, enkelt og brukervennlig ledstripesystem som er designet for midlertidig bruk på byggeplasser med tre artikler. Highlight PRO er klart hvitt lys (4000K) som leveres i to lengder av 25 meter eller 10 meter. Highlight EXIT er 5 meter skarpt grønt lys som brukes til å markere rømningsveier, ved dører og korridorer. Kan seriekobles med Highlight PRO og STOP. Highlight STOP er 5 meter klart rødt lys som i tillegg til sperrebånd markerer grenser og områder som er sperret av. Kan seriekobles med Highlight PRO og EXIT.

Alle tre artiklene kan blandes etter behov i samme system og seriekobles opp til 100 meter med en unik vanntett kobling og gir hele 1500 lumen per meter. Highlight LED er energieffektiv og kostnads besparende, den har en levetid opptil 30.000 timer. Gjennomsnittlig vil dette tilsi 5-8 års levetid med 12 timer per dag/280 dager i året.

Ledstripesystemet vårt krever liten plass, er enkel å transportere og lagre til neste prosjekt. 

Byggelys.no lanserer samtidig en ny og moderne nettbutikk, her kan du kjøpe vårt robuste, fleksible og slitesterke Highlight ledstripesystem direkte uten fordyrende mellomledd. www.byggelys.no

Related posts

Norges største utvalg av øl?

mortensen

Sportmann etablerer seg i Varnaveien

mortensen

Obs Bygg Selvforsynt med solcellestrøm

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy