Image default
Hjem & Fritid Ukategorisert

Vansjø Boligbyggelag og Bovieran, en moderne boformen for deg over 50 år har kommet til Norge

Konseptet Bovieran har eksistert en stund i Sverige og i Danmark, og kaster nå sine øyne på Norge. Foreløpig ligger de i startgropa og måler interesse for denne utrolig behagelige måten å bo. Frister det å bo behagelig i en leilighet som passer for tidsperioden i livet du er inne i, kan dette være noe for deg. Hvis du da i tillegg liker å spise og slappe av i et utemiljø med rivieratemperaturer, bør du ikke nøle om å lese videre.

Fra grunnideen ble skapt i 1989, er Bovieran nå et veletablert og velutprøvd boligkonsept i Sverige. Konseptet ble første gang satt ut i live i 2009, og det er totalt reist 32 prosjekter i Norden. Konseptet, som også nylig er innført i Danmark, etableres nå i Norge. Utviklingen av konseptet foregår kontinuerlig. Det 32. prosjektet er nå oppe og et hundretalls mennesker har flyttet inn i en Bovieran-leilighet, der fellesskap og komfort alltid er i fokus. I tillegg til å kunne nyte godt sosialt samvær med hyggelige naboer vil en rekke fasiliteter og tilbud, som gjesteleilighet, lounger/sittegrupper, kjøkken/selskapslokale og badstue, være tilgjengelig.

Vinterhagen
Leilighetene i Bovieran konseptet er tilsluttet en vinterhage som har et temperaturstyrt klima med den franske rivieraen som forbilde. I vinterhagen vokser det trær og vekster som er nøye utvalgt for å skape et harmonisk og avslappende miljø. Klimasystemet i vinterhagen bidrar til at temperaturen alltid er behagelig. Her blir det aldri for kaldt, men heller ikke for varmt. Det blåser aldri og man trenger ikke måke snø. Temperaturen og luftfuktigheten er på et nivå som gjør at man forlenger utesesongen til å vare året rundt. I den 1500 kvm store vinterhagen vil du finne vekster fra store deler av verden, som blant annet palmer, blomster, busker, kaktuser, frukt- og oliventrær. Her er det full trivsel uavhengig av årstiden utenfor hagen.

Samarbeid
Bovieran er i stadig vekst, og etablerer nå et samarbeid Vansjø Boligbyggelag og i Trøndelag med Boligbyggelaget Midt. Både Vansjø Boligbyggelag og Boligbyggelaget Midt har lange røtter tilbake i tid. De er veletablerte og veldrevne og på den måten er de en etablert og trygg samarbeidspartner for utbyggere. 

På Falkum ved Lundedalen i Skien og på Øygarden rett utenfor Bergen er det etablert prosjekter som er i gang. Ved samarbeid med etablerte boligbyggelag sørger man for at de nødvendige verktøyene finnes tilgjengelig. Dette skaper ryddige og effektive prosesser i samhandling mellom utbygger, bank, megler og boligbyggelag.

Sammen kan vi bidra til å gi et godt og allsidig tilbud av boliger det er godt å bo i, tilpasset enkeltpersoner, par og familier i ulike livsfaser.

På tomtejakt
Vi er på jakt etter ei tomt på minst 7 mål – forteller Per Olav Busch, administrerende direktør i Vansjø Boligbyggelag. Vi har eksklusiv avtale med etablering og bygging av slike prosjekter i Moss/Rygge – Råde og Vestby, og søker derfor med lys og lykte etter egnet tomt innenfor nevnte område. Dette er et utrolig spennende prosjekt som vi har store forventninger til vil bli godt mottatt av de voksne boligkjøpere – avslutter Busch.

Etter bilder og tegninger vil nok dette pirre nysgjerrigheten til mange som er på jakt etter å bytte ut enebolig med et avslappende «sydenmiljø» i nærmiljøet. Klikk deg inn på bovieran.no/ og finn din favorittleilighet.

Tekst: Ivar B Johansen

Related posts

Nye takter på Øre Villa Kro

mortensen

Spesialisten på hvitevarer

mortensen

– Føler meg heldig som har fått denne muligheten

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy