Image default
Helse & Velvære Lilleeng Helsepark

– Vi finner en løsninger som gjør hverdagen enklere

Er du i behov av utstyr til inkontinens, sår, stomi, diabetes, kompresjon eller ernæring så finnes det faktisk kortreist hjelp. 

Hos Boots HomeCare apotek i Lilleeng Helsepark har de ekspertise på de ulike fagområdene. De kan til og med komme hjem til deg for å bistå som en del av deres service. 

Stadig på farten
Irèn Bylterud Sørensen er en av to distriktsansvarlige produktspesialister for Boots apotek HomeCare i Østfold. Irèns primære oppgave er være en ressurs ute i felten, hvor hun følger opp sykepleieartikler på blå resept. En forlengende arm mellom apotek, kommunehelsetjenesten og sluttbruker.                                        

Når kunden har opprettet kontakt med Boots på Lilleeng Helsepark i forhold til sine behov, vil apoteket videreformidle dette til meg. Jeg kan da komme hjem til de for både oppfølging og tilpasning av rett utstyr. For mange betyr det mye å få veiledningen i trygge omgivelse og på egne premisser. Tjenesten er en service vi har og vi har selvfølgelig taushetsplikt, forklarer hun.

Ta kontakt så tidlig som mulig
Tilbudet som Boots HomeCare står for er faktisk helt unikt. Boots-kjeden er den eneste apotek kjeden som tilbyr oppfølging hjemme hos sluttbruker. Hovedområdene som de jobber innenfor er ernæring, stomi, kateter, inkontinens, kompresjon, sår og diabetes. Et felles mål uavhengig av hvilke plager en sliter med er å hjelpe til med å finne løsninger som gjør at man kan leve så problemfritt som mulig. Rett og slett øke livskvaliteten. 

Bylterud Sørensen skulle bare ønske at flere visste om  deres kompetanse. – Vår erfaring er at alt for mange går med utfordringer alt for lenge. Når de til slutt tar kontakt med oss er det ofte jungeltelegrafen som har vært i sving. Ta for eksempel de som er usikre vedrørende stomi. Hvis vi kan komme inn på et tidlig tidspunkt i forhold til dette, så vil sluttbrukeren helt klart bli raskere selvhjulpen og dermed komme fortere inn i normal gange igjen, forklarer hun.

Solid kompetanse
Hos Boots HomeCare er selvfølgelig kompetanse satt i høysetet. Bylterud Sørensen har selv opparbeidet seg solid kunnskap på alle fagområder som HomeCare dekker, med et ekstra fokus på stomi, sår og ernæring. I tillegg har apoteket i Lilleeng Helsepark en spesialutdannet sykepleier innenfor sårbehandling, så her er muligheten for å bli godt ivaretatt meget stor.                                     Boots HomeCare er i tillegg en nøytral aktør i markedet som jobber med alle leverandører. Vi har også et stort lager av utstyr innen disse kategoriene. Bylterud Sørensen ønsker imidlertid å presisere en ting.

– Vi har bred kompetanse og stor erfaring, men vi er ikke behandlere. Det vi kan bidra med er å tilrettelegge slik at man har mulighet til å leve så problemfritt som mulig med rett utstyr. Det er rett og slett en takknemlig jobb å kunne hjelpe, avrunder hun.

Av Petter Andresen

Related posts

Baba Sushi til Lilleeng Helsepark!

mortensen

Pia Sauge har hjulpet over 200 par til bedre dialog

mortensen

Hairmania frisørsalong: Hårgale jenter!

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy