Image default
Bilfestival

Bilfestivalen 2022 på Høyda lørdag 27. august

Med mange kjente lokale navn vil publikum kunne få en fantastisk lørdag i Vingparken. Med årets aller nyeste og fine biler, vil 10 bilforhandlere i vårt nærområde være representert med sine kunnskapsrike medarbeidere. 

I tillegg vil det være mange aktiviteter og informative utstillere og stands, som vil kunne være til glede for både voksne og barn.

Alt gratis for barna
Alle aktiviteter under denne søndagen vil være gratis, unntatt mat og drikke, som vil bli tilgjengelig fra ulike salgssteder rundt på festivalområdet. Engebretsen sier at vi må huske på å fortelle alle barna at Røde Kors vil være på plass med sitt Bamsesykehus. Her kan barna komme med sine bamser som har blitt syke eller kanskje mistet en arm eller et ben. Bamseførstehjelpere -og doktorer vil gjøre sitt beste for at nettopp din bamse vil kunne bli bra igjen. Barnas elbilbane er alltid populært blant barna. Her kan den håpefulle selv få sitte bak rattet og kjøre rundt på en liten bane med elbil. 

Ansiktsmaling fenger de aller fleste barn. Køene foran denne standen er alltid lange og mange forventningsfulle ansikter blir seende ut som tigrer eller pyntet med mange fine blomster. Høyda Bilfestival lover at de aller fleste barn vil kunne finne en engasjerende aktivitet mens foreldrene sjekker ut det som kanskje blir dere neste familiebil. (Se annonse på side 5)

Spekket med artister
I følge programmet er det mange lokale artister med kaptein Rødskjegg i spissen, som vil skape mye aktivitet fra scenen. Under Ole Jacob Lindbergs kyndige ledelse vil det bli musikkopplevelser bundet sammen med ulike danseprogram som vil foregå fortløpende fra klokken 12.00 frem til klokken 15.00. Utvalget av underholdere er ment å skulle treffe de fleste aldersgrupper, så her kan alle får en koselig stund foran scenen.

Lindberg lover at han etter beste evne skal forsøke å få artistene til å holde seg til tidsplanen. Men, alle vet jo hvordan det blir når artistene har det gøy på scenen – smiler den rutinerte konferansieren 

Ladestasjonsnytt
Vår lokale el-installatør – El-Partner – vil ha en stand med det nyeste av ladestasjoner for elbiler. Kyndige elektrikere vil være tilstede og orientere om det siste i elbilladere, samt orientere om regler for ladestasjoner i borettslag og i private hjem. Her er det ofte mange misforståelser og mye synsing, så benytt anledningen til å få konstatert hvilke regler som gjelder. Kanskje du kan få et supertilbud på lader til nettopp din elbil.

Nathalie Engebretsen er en rutinert festivalgeneral og mener at denne bilfestivalen er den beste noensinne. Takket være mange gode hjelpere og idemakere i arrangement gruppa mener de at selv med tidligere års høye nivå på bilfestivalen, vil årets festival vil gå over i historien som en av de beste. Vi gleder oss til stinn brakke denne lørdagen i Vingparken på Høyda.

Tekst: Ivar B Johansen

Foto: Jørn Mortensen

Related posts

Håper at dette blir starten på noe stort

mortensen

Bilfestivalen 2021 Lørdag 21. august braker det løs

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy