Image default
Bilfestival

Bilfestivalen 2021 Lørdag 21. august braker det løs

Det er et tettpakket program som arrangementskomiteen har satt sammen. Med de aller fleste av bilbutikkene som finnes i området representert med sine aller nyeste og fineste modeller, vil det være nok for noen og enhver å kaste øynene på. På scenen vil det være et tettpakket program som inneholder mange kjente og kjære artister.

Etter den store suksessen fra 2019 og bilfestivalen da, har samarbeidet mellom bilforretningene igjen slått ut blomst. En entusiastisk Tina Lorentzen snakker seg varm når hun forteller om alt som skal skje på disse seks timene. Mange har jobbet hardt og lenge med dette – forteller Tina og legger til at Torgeir Hansen igjen har lagt seg i sæla’n på artistsiden.

Kjent konferansier
Byens mest profilerte konferansier – Ole Jacob Lindberg, vil på sedvanlig vis lede de fremmøtte gjennom programmet de seks timene dette står på. Med rimelige pauser og i inndelte kohorter vil det innimellom bli god anledning til å ta de mange flotte kjøretøyene som vises frem i nærmere øyesyn. Det er lovet at de seneste og nyeste modellene vil bli vist frem, og som en ekstra godbit vil det kanskje komme noen litt spesielle kjøretøyer. 

Stort Show
Underholdningen vil kunne tilby artister fra øverste hylle. Med Hobo-Train som husband vil kanskje mange si at nivået var satt, men det er engasjert gjeste artister med kjente navn som Hermine Skovdahl, Erik Caddy Jensen, Torgeir Hansen samt barne -og familieunderholder PK. Dette showet sies å være i verdensklasse og er virkelig noe å få med seg. I tillegg annonserer arrangøren at det nok kan dukke opp enkelte overraskelser på scenen til stor glede for publikum. At arrangørene har lagt seg i selen for å hente fram kvalitet, både blant utstillerne og fra scenen, er det liten tvil om.

Stor aktivitet for alle aldre
Rundt på utstillingsområdet vil det i tillegg til biler, være alt fra ansiktsmaler, hoppeslott og matutsalg fra flere boder. Ulike konkurranser vil bli avholdt med kuule premier til heldige vinnere. Om suksessen med bamsesykehus vil bli gjentatt fra 2019 er fortsatt uklart, men det jobbes med saken lover komiteen. 

Et spennende opplegg og med strenge smitteverntiltak lagt til grunn, har vi stor tro på at dette igjen kan bli den publikumssuksessen det fortjener. Og med de mange barnevennlige aktivitetene i området, vil mulighetene til en nærmere titt på de mange bilene være lagt godt til rette.

Tekst: Ivar B Johansen

Foto: Jørn Mortensen

Related posts

Håper at dette blir starten på noe stort

mortensen

Bilfestivalen 2022 på Høyda lørdag 27. august

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy