Image default
Bil

Fra bilmekanikerlærling til Ass. Daglig leder og eiendomssjef

Med ren kjeledress og blankpolert verktøy, møtte han opp til sin første arbeidsdag hos Moss Totakt AS den 1. november i 1995. Nervøs og spent ble han tatt med inn på verkstedet og presentert for sine kollegaer. Om Kjell Rune Hansen den gang så et potensiale i denne unge mannen skal være usagt, men historien viser at med hardt arbeid og pågangsmot kan man nå langt.

Forespørselen om jeg skulle slutte har vært stor etter at det ble presentert nye ansikter som skulle jobbe med mine tidligere arbeidsområder. Arne Stian Andreassen er et navn de fleste som har kjøpt bil i mossedistriktet kjenner til og trafikken på telefonen har vært over all forventning. 

Vel, jeg kan berolige alle mine kunder om at jeg fortsatt blir å finne i Moss Totaktsystemet og vil kunne selge deg din nye bil – smiler den blide «bilselgeren». 

Nye oppgaver

Utviklingen i bedriften de senere årene har tvunget frem en ny struktur som gir noen av oss ansatte andre arbeidsoppgaver. Fra å sitte fast på mitt gamle kontor og selge biler på daglig basis blir det nok endringer. Jeg vil fortsatt kunne ivareta mine gamle og faste kunder gjennom mange år – forteller Arne-Stian og legger til at kunder som kjøper ny bil fortjener full oppmerksomhet. Dette var det vanskelig å leve opp til, og da var det naturlig at noen av mine tidligere oppgaver ble overdratt til andre. 

Moss Totakt AS har de senere årene ervervet betydelige eiendommer, og har mange leietakere. Slike eiendommer har i tillegg mange offentlige krav og regler som må følges opp. Dette er tidkrevende og krever stor oppmerksomhet for å kunne ligge i forkant av utvikling og hendelser.

Lærling

På spørsmål om hvordan dette begynte, trekker Arne Stian på smilebåndet. Jeg ville egentlig bli selger og gikk bilmekanikerlinja for å forberede meg best mulig. Da jeg så fikk tilbud om lærlingeplass på bilverkstedet til Moss Totakt AS måtte jeg jo bare slå til. Der fikk jeg etter hvert fagbrev og etter fire år på verkstedet åpnet det seg en mulighet så jeg fikk prøve meg som bilselger. Dette var i 1999 og siden har det blitt mange timer og mye hardt arbeid som ble lagt merke til. Da Midtveien ble kjøpt i 2014 fikk jeg tilbud om å bli avdelingsleder der. Siden har jo bedriften flyttet all virksomhet opp hit og aktiviteten har øket. Jeg mener selv jeg har vært utrolig heldig som har fått lov å utvikle meg under paraplyen til Moss Totakt og er meget takknemlig for all hjelp og støtte bedriften har gitt opp gjennom årene.

Eiendomssjef og Ass. Daglig leder

I forbindelse med at vi nå står foran innflytting i et fantastisk nytt bygg på nesten 7000 m2, var det naturlig at det kom noen endringer i organisasjonen. Tilbudet fra bedriften om å fortsette som eiendomssjef og ass. Daglig leder var noe jeg vanskelig kunne takke nei til. Læringskurven er temmelig bratt, men utfordringen var for god til å takke nei.

Dette har tatt 25 år, men jeg håper og tror at det fort skal kunne bli nye 25 år. Så meldingen til alle hans gode kunder, er at ingen slutter i så fin jobb smiler en fornøyd Arne-Stian Andreassen.

Tekst: Ivar B Johansen

Foto: Jørn Mortensen

Related posts

thansen: Drømmeåpning av nytt dekkverksted

mortensen

BMW Isetta 300 – «Hjertebarnet» til Ragnar Haga

mortensen

30 år med Volvo

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy