Image default
Høyda Avisen

Lavere annonsepris i Høyda-Avisa for foreninger og klubber i Moss

HøydaAvisen vil bidra til at klubber, foreninger og veldedige organisasjoner skal kunne annonsere i avisa til reduserte priser. På denne måten ønsker salgssjef Jørgen Pettersen at avisa med sitt opplag på omtrent 30 000 eksemplarer bidrar til en mer vellykket og rimeligere markedsføring for klubbene.

Vi håper at mange av byens foreninger vil benytte seg av dette unike tilbudet fra HøydaAvisen. Vi får gjentagende spørsmål om sponsing og økonomiske bidrag – forteller Pettersen. Det er alltid vanskelig å svare nei på slike forespørsler, da vi gjerne vil være med å hjelpe alle hvis vi hadde muligheten. 

God annonsedekning
Å gi alle hjelp med rene penger er for oss ikke mulig. Når denne ideen dukket opp, så vi en mulighet til at de aller fleste skal kunne få litt hjelp fra oss. Med et fifti-fifti bidrag på annonser i avisa Høyda håper vi at klubbene kan spare inn litt på sitt markedsføringsbudsjett. 

Annonsene i denne avisa når ut til rundt 30 000 lesere i distriktet som omfatter Moss-Rygge, Råde og deler av Våler. Opplysninger om klubbenes arrangementer og begivenheter kan på denne måten bli kjent for mange. Også de som ikke er faste brukere av Facebook og andre sosiale medier. 

Utforming av annonsen
Skulle dette tilbudet fra PS Press være noe som din klubb kan tenkes å benytte seg av vil Jørgen Pettersen, som er salgsansvarlig for annonser, være behjelpelig med utforming og tilrettelegging av annonsen. Produksjonen av selve annonsen er en vesentlig del av kostnadene som kan påløpe ved annonsering. Det som det legges til rette for er at klubbene på denne måten kan få ganske store og synlige annonser for halve prisen. 

Alle de som inngår slik annonseavtale med oss vil også ha nytte av meget fordelaktige priser på trykksaker til deres aktiviteter i klubben

Vi håper at dette er et sponsortilbud vil være av interesse for byen og distriktets klubber og foreninger. De kan bare ta kontakt med Jørgen Pettersen hos PS Press Reklame/HøydaAvisen på telefon eller mail, så setter han prosessen i gang. Vi gleder oss til å høre fra dere – avslutter Pettersen.

Tekst: Ivar B Johansen

Foto: Jørn Mortensen

Related posts

Høyda avisa populær også på Gran Canaria

mortensen

Høyda avisa «populær» også i Sør-Afrika

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy