Image default
Bilfestivalen 2019

VW T-Roc velutstyrt kompakt SUV

Vår populære T-Roc SUV er Tiguans sporty lillebror – en kompakt SUV på størrelse med en Golf. Har du sansen for god design og unike detaljer? T-Roc SUV utmerker seg med sin uttrykksfulle crossoverdesign.

Når du kjører en bil forventer du ytelse – og det får du i T-Roc SUV. Ekstrautstyret til T-Roc SUV omfatter blant annet 4MOTION firehjulstrekk som gir godt veigrep på nesten alle underlag, sportsunderstell for enda bedre kjøreegenskaper og DCC adaptiv understellsregulering for bedre komfort. 

Det finnes også en rekke smarte assistentsystemer i T-Roc SUV, og selv om du er vant til å klare deg på egen hånd, kan bilen avlaste deg i mange situasjoner. I enkelte tilfeller kan assistentsystemene til og med bidra til å forhindre bilulykker. 

I T-Roc SUV får du et avansert infotainmentsystem slik at du kan holde deg oppdatert på nyheter, ringe håndfritt med telefonen, spille favorittmusikken din og navigere frem til kjøreturens mål.

T-Roc SUV Sport
Med T-Roc SUV Sport gjør du stort inntrykk. Denne utstyrsversjonen omfatter mange sportslige detaljer som øker pulsen på mang en bilentusiast. 

Bak på bilen understrekes den selvsikre holdningen av de mørkerøde LED-baklyktene. Også bakruten og de bakre siderutene er mørke og føyer seg dermed perfekt inn i den sportslige stilen til T-Roc Sport. 

Ønsker du å forsterke det sportslige uttrykket kan du legge til GT-pakke (ekstrautstyr) hvor det sorte taket og ambientebelysningen skaper en behagelig atmosfære i bilen. Belysningen i fotrommene er hvit, mens dekorlistene lyses opp av røde lys. 

Sportskomfortsetene foran har god sidestøtte, mens den integrerte og manuelt justerbare korsryggstøtten bidrar til at du sitter behagelig også på lange kjøreturer. Setene leveres som standard med Gem stofftrekk, men kan som ekstrautstyr også leveres med viennaskinn.

T-Roc SUV Design
Stylingpakke (ekstrautstyr) gir deg stor designmessig frihet, både når det gjelder karosseriet og kupeen. Du kan blant annet velge et sortfarget alternativ til de glanspolerte 17-tommers Mayfield lettmetallfelgene. Du kan også velge tofarget lakk i ulike kombinasjoner for å fremheve din stil. 

Når du setter deg inn i bilen møtes du av ambientebelysningen i hvitt som skaper en behagelig atmosfære med belyste dekorlister, leselys foran og bak og belyste fotrom. Du kan velge blant fire ulike farger til designdekslet på instrumentpanelet slik at kupeen i større grad gjenspeiler din smak.

Velg ditt interiør
T-Roc SUV har behagelige seter med skinntrekk (ekstrautstyr) og fargede detaljer, samt et panoramasoltak (ekstrautstyr). T-Roc utmerker seg med materialer av førsteklasses kvalitet og nøye utvalgte utstyrselementer. T-Roc SUV Design leveres som standard med komfortseter foran. I T-Roc SUV Sport tar fører og sidepassasjer plass på sportskomfortseter som har svært god sidestøtte. Seteryggene har korsryggstøtte som du kan justere slik at de passer til ryggen din. 

Et annet lyspunkt – bokstavelig talt – er panoramasoltaket som leveres som ekstrautstyr. Det slipper mer lys inn i kupeen og skaper en enestående romfølelse. 

Lyskonsept
Lyskonseptet til T-Roc SUV gjør inntrykk både dag og natt, ikke minst takket være kjørelysene som er integrert i støtfangeren. T-Roc leveres som standard med kjørelys som er plassert atskilt fra frontlyktene i støtfangeren. Ettersom blinklysene er integrert i kjørelysene, legges du lett merke til når du svinger av veien eller skifter kjørefelt. Dette gjør kjørelysene til et av de mest fremtredende designelementene på T-Roc. Kombinert med halogenlyktene, som leveres som standard, fremstår lysene i et kompakt strekdesign. Velger du LED-hovedlyktene som ekstrautstyr (standard for T-Roc Sport), vil de raskt tiltrekke seg oppmerksomhet med det unike ringdesignet. Hekken med LED-baklykter har også en egen lyssignatur. På T-Roc Sport kommer baklyktene i en markant mørkerød farge.

Related posts

Viser frem et råskinn av en annen verden

mortensen

PÅ VEI MOT EN RENERE FREMTID

mortensen

Født til «noe med bil»

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy