Image default
Helse Ukategorisert

«Du og Jeg Klinikken» i nye lokaler

I de flotte lokalene til Beautyshot i Carlbergveien 6B vil Du og Jeg Klinikken flytte inn. Med sine fyldige  tilbud om velvære fra topp til tå, vil de utfylle hverandre perfekt – mener de to innehaverne Renata Stellander og Cathrina Nieuwlaat.

Et romslig lokale møter oss. Det er smakfullt innredet i meget behagelige farger og innredning. Det hersker ro og velbehag med en gang man kommer inn døren. Innehaveren av Beautyshot – Renata Stellander tar oss smilende imot.

Koronarestriksjoner
Renata Stellander har lang fartstid som frisør. Hun forteller at det er over tjue år siden hun var ferdig med sin utdanning. Noen mellomlandinger hos ulike arbeidsgivere har gitt henne et trygt erfaringsgrunnlag før hun åpnet salongen Beautyshot for et år siden.

Det var ikke fritt for at det var et sug i magen når vi åpnet midt i koronapandemien – forteller hun. Det var stor spenning da vi åpnet dørene, men kundene sviktet ikke. Gamle kunder fra tidligere arbeidsplasser fant raskt veien til hennes nyåpning. Det store lokalet var en velsignelse når de måtte forholde seg til stadig strengere koronatiltak. Her var plass nok til de foreskrevne avstander og grundig vask med desifiksjonsveske etter hver kunde, hjalp oss å holde smitten unna våre lokaler. 

Bortsett fra de ukene som alle frisører var pålagt stengt, hadde vi nesten fulle lister – forteller Renata. Hun er meget takknemlig for sin trofaste og lojale ansatte, samt alle de trofaste kundene hun har. Både gamle og nye.

Ønsker flere frisører
Beautyshot ønsker seg flere frisører – smiler Renata Stellander. Selv med to ansatte frisører er det ikke nok ledige timer til å møte kundenes ønsker – legger hun til. Hun har ledige stoler som kan leies ut, eller om noen ønsker samtaler om ansettelse. Alle muligheter blir vurdert – sier hun.

Flytter inn
Etter syv år i Varnaveien har Cathrina Nieuwlaat takket ja til et tilbud om nye lokaler sammen med Beautyshot i Carlbergveien 6B. 

Det er selvfølgelig med litt spenning at flyttingen ble et faktum – sier Cathtrina. Syv år i godt selskap er ikke noe man bare feier under teppet. Etter litt tenkepause ble avgjørelsen tatt og samarbeidet med Beautyshot er nå et faktum. Oppussingen er i sluttfasen – smiler hun og gleder seg til at PS Press Reklame kan komme og legge folie og logo på vinduene som en sist hånd på verket.

Utstrakt samarbeid
Med sine mange tilbud om massasje, fotpleie, voksing av hele kroppen samt bryn og manikyr, vil Du og Jeg Klinikken passe fint inn sammen med Beautyshot – mener de to jentene. Med god kunnskap på sine fagområder vil de kunne utfylle hverandre på en førsteklasse måte, og kunne tilby sine kunder en fullverdig velværepakke etter kundens ønske. 

Fordelen av fleksibilitet er en av de mange fordelene vi høster av vårt samarbeide – sier de to gründerne. Alle våre kunder kan sette sammen det behandlingstilbudet de ønsker, og vi samordner dette slik at velværepakken blir komplett.

Vi ser frem til et spennende samarbeide og gleder oss til å kunne tilfredsstille alle våre kunder på en god og trygg måte – sier jentene til slutt.

Related posts

Inviterer til en «Psykt bra sykkeltur»

mortensen

«Laila» – 1985 mod Citroen 2CV med sjel

mortensen

Vålerkvinne setter søkelys på et skambelagt tema

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy