Image default
Høyda

Sam Fikser satser på håndvesker, ransler og kofferter

I tillegg til å være skomaker og skredder, har butikken til Sam Fikser på Rygge Storsenter blitt fylt opp med et stort utvalg av vesker og kofferter. Jeg hadde jo litt ledig plass – smiler handymannen, så hvorfor ikke satse på vesker og kofferter.

Som sagt så gjort. En avtale med en svensk leverandør kom i orden, og vips så hadde han mange vesker og kofferter for salg. Rumpetasker og mobiltelefonvesker er også innlemmet i «vesketilbudet».

Lav egenvekt
Mange av veskene kommer fra Italia – kan Sam betro oss, men også en del er produsert i Kina. Kvaliteten er meget bra og salget har vært over all forventning. Folk har begynt å reise igjen etter pandemien, og det merkes på koffertsalget – legger Sam til. Det er kofferter med lav egenvekt på rundt 2,5 kg som er mest populære – mener han. På grunn av strenge restriksjoner med vekt på flyene, er det jo en fordel at kofferten har lav egenvekt og gir den reisende plass til mer bagasje.

Mange skomaker og skredderoppdrag
Selv om butikkens varetilbud øker, er det nok Sams ferdigheter som skredder, skomaker og altmuligfikser som kundene tiltrekkes av. Skifte av glidelåser i vesker og klær, samt oppdrag med rep av kalesjer er stadig økende. 

Morsomt at folk har bruk for meg og benytter seg av mine tjenester – sier en smilende Sam Salman Usman og tar imot ei klokke som er litt for løs i lenka. Ikke noe problem – sier den blide fikseren. Ta deg en runde på senteret, så er den klar til du kommer igjen.

Tekst: Ivar B Johansen

Foto: Jørn Mortensen

Related posts

Klappet og klart for årets nissetog torsdag 28. november kl 17.00

mortensen

Rygge Carpet Bowls Club: Økende eldreaktivitet i

mortensen

Folkefest i Vingparken 14. August – med DDE & Hobo Train

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy