Image default
Kultur

Moss Magasinet 2020

Gladmelding til alle våre Magasinvenner. Våre skribenter er i rute med stoffet til 2020 utgaven av Moss Magasinet. Etter at en av våre trofaste kunder har takket nei til årets magasin er vi spente på om løssalget vil oppveie for det tapte salget. Denne storkunden kjøpte en betydelig mengde som de delte ut til sine pensjonister.

Moss Magasinet har holdt ut i hele 37 år. Vi har derfor lagt alle kluter til for at vi skal kunne fortsette denne unike tradisjonen med vår lokalhistorie. Redaksjonen har hatt mange lange diskusjoner om vi har muligheter til å fortsette når en slik betydelig mengde magasiner ikke er forhåndsolgt. Einar Pettersen i PS Press Reklame, som står for produksjonen av Moss Magasinet, var positiv til våre forhåpninger om at de som ikke får bladet fra sin tidligere arbeidsgiver kjøper det hos våre utsalgsteder.

Vi kjører i vei – smilte Pettersen og la til at produksjonen kan kjøre opplaget i flere etapper, slik at vi ikke brenner inne med betydelige mengder blader. Det ville jo være synd å skuffe de mange magasinkjøpere med tomme hyller. Vi fyller på etter hvert som de tømmes – var svaret hans på spørsmål om hvor stort opplaget ville bli. 

Redaksjonen ble selvfølgelig lykkelige for denne beslutningen og kastet seg rundt for å produsere stoffet som behøves. Vi kan foreløpig ikke røpe for mye om hva magasinet vil inneholde, men vi lover at det vil bli et Moss Magasinet etter god gammel oppskrift.

Det oppløftene er jo at nesten alle de trofaste og kunnskapsrike skribenter har sagt ja til å levere, så vi krummer nakken og setter i gang – var siste melding fra en travel redaksjon.

Tekst: Ivar B Johansen

Foto: Jørn Mortensen

Related posts

«Mossekvinner – et glimt fra deres liv»

mortensen

Moss som den den er – og var, opplag 2

mortensen

Lions Club Rygge: Til det beste for lokalsamfunnet

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy