Image default
Mat & Drikke

Lokalt brød på Rema 1000

Rema 1000 på M8 senteret. Det er ikke alle kjøpmenn som har bilde av seg selv på brødposen, men det har Ann Kristin og Torry Børresen.

– Hva er ideen bak denne brødlanseringen? 

– Moss finbakeri har hatt lokalt brød hos andre Remabutikker, og Råde bakeri kom derfor med forslag om å utvikle et helt lokalt brød som kun selges hos oss. De kom frem til fem ulike brødtyper med oppskrift og smaksprøver og det var deretter avstemming blant ansatte og industrien. Det endte tilslutt med dette brødet, som er en mellomgrov type brød som inneholder chia-frø som er veldig i skuddet nå om dagen, så dette er et sunt og godt brød.

– Hvordan har salget gått så langt? 

– Det rusler og går med salget, det er jo forholdsvis nytt enda, men vi ser at mange kjøper det igjen etter å ha prøvd det. Og mange av barna kjenner oss og igjen og kommenterer «du er dama som er på brødet». Det er koselig, smiler Ann Kristin.

Bildet ble forresten tatt på Botnerbaugen i slutten av april. Det var en kald fornøyelse å stå i vannet under bildetakingen, men det gikk jo greit, og resultatet er vi fornøyd med.

Eller det vil si, mannen min synes det er «skikkelig kleint» og er egentlig ikke så begeistret for å være på forsiden, men det får han tåle for dette brødet er kommet for å bli.

Tekst og foto: Kristin Emilie Gudbrandsen

Related posts

Rompuben: En plass for alle fotballsupportere

mortensen

SuCasa: Brenner kaffe av ypperste kvalitet

mortensen

Lundeby Gård i Råde. Holder rabarbratradisjonene i hevd

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy