Image default
Bil Ukategorisert

Ernø Auto og BilXtra flytter i sammen

Sirkelen er sluttet mener Bjørn Ernø når han nå flytter fra Rabekkgata til Kvaenveien. Med sitt velassorterte lager av bruktbiler var det nå så trangt at de fleste måtte bevege seg sidelengs mellom bilene i butikken. Sammen med Trond Larsen som driver Bilxtra butikk og verksted i Triovingveien vil de igjen skape liv i de flotte bilbutikklokalene i Kvaenveien.

Vi gleder oss veldig – forteller bilhandler Bjørn Ernø. 1. juni virker så langt unna, men tiden flyr fort når man holder på med noe som er gøy. Vi skal pusse opp lokalene og tilpasse dem litt for vår bruk. Dette er jo veldig fine lokaler som er bygget for bilsalg og verksted, men noe slitasje etter noen års bruk er det selvfølgelig. Dette vil vi fikse opp slik at våre kunder vil finne lyse, trivelige og lune lokaler.

Godt utvalg
Ekspansjon synes også nødvendig – mener Ernø. Pandemien skapte litt usikkerhet, men vi oppdaget jo fort at kundene ikke sviktet oss. Bilsalget det siste året har vært over all forventning, og vi forbereder oss på nok en sommerferie på norske veier. Elbilene skaper en del utfordringer som mange nå gjerne vil unngå, så da anskaffer mange seg bil med forbrenningsmotor som kan frakte familien rundt på ferie i Norge. Vi har sørget for å bygge opp lageret av bruktbiler med så stor allsidighet, at de fleste kan kunne finne en bil som passer for deres familie. 

Selv om det nå er mange biler på lager, har vi sørget for en jevn strøm av biler som er på vei inn i butikken. Finner du ikke noe ved første besøk, er det lurt å ta turen igjen om en dag eller to.

Optimistisk
Jeg har stor tro på bilsalget i fremtiden – sier Bjørn Ernø. Selv om det sies og hentydes i mange retninger og kanskje mange er usikre på hva de skal velge, er jeg sikker på at folk vil kjøpe biler med motor i lang tid fremover. Jeg er meget optimistisk på vegne av bruktbilbransjen og vi satser på å få vår del av kundene inn i våre lokaler.

Samarbeid
En bilrekvisita forretning og verksted i samme bygg virker som en meget god kombo – smiler Trond Larsen, som er leder for Bilxtra butikk og verksted som skal flytte inn i samme lokalene som Ernø Auto i Kvaenveien. Vi har samarbeidet mye med Ernø tidligere – fortsetter Larsen og mener nok at dette ikke vil bli mindre når de er i samme bygg. Det er mange bilkunder som ønsker ferieklare biler, og da passer det jo greit å kunne utstyre bilene med takstativer, sykkelstativer og ønsket elektronikk før de forlater butikken.

80 butikker
Bilxtra er jo som kjent en av Norges største bilutstyr og verkstedskjede. Butikken i Kvaenveien er en av 80 butikker i Norge som har spesialisert seg på bilutstyr. Bilxtra butikkene har som målsetning å tilby bileiere et bedre bilhold gjennom et stort utvalg kvalitetsprodukter til rimelige priser. I tillegg skal vi gjennom vår kunnskap om bilhold veilede med gode råd og tips om hvordan kunden selv kan holde sin bil i tipp topp stand. Verkstedet gir deg meget gode garantier og i tillegg bruker de originale deler eller matchene kvalitets produkter. Dette er av tilnærmet lik kvalitet eller bedre enn de originale delene.

Vi står overfor et spennende samarbeide som vi mener er vinn – vinn for alle parter; for kundene, Ernø Auto og Bilxtra. Vi gleder oss allerede til åpningen. Sannsynligvis med lettelser i smittevernregler og et mer åpent samfunn. Skal du på bilferie i sommer, står det nok en bil til deg i Kvaenveien!

Tekst og foto: Ivar B Johansen

Related posts

ProAce Electric; opptil 330 km rekkevidde

mortensen

Moss Billakkering: Går inn i jubileumsåret med en høy andel av «girlpower»

mortensen

Velkommen til Autohuset Østfold AS

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy