Image default
Ukategorisert

Å være hjemme er ikke tryggest for alle

Informasjonsmøte for deg som vil bli fosterhjem: Onsdag 19. august kl. 20–21 Digital gjennomføring, meld deg på via fosterhjem.no/ostfold Tirsdag 25. august kl. 18–20 Sundløkkaveien 73, 1659 Torp. Møtet gjennomføres i tråd med smittevernsrådene fra FHI. Vi ønsker påmelding i forkant via fosterhjem.no/ostfold.

Å være hjemme er ikke tryggest for alle
Når alle blir bedt om å holde seg hjemme, må mange barn og unge bruke mer tid der de føler seg minst trygge. Akkurat nå er det fl ere barn som venter på et nytt hjem. Er det hos deg?

Vi inviterer til informasjonsmøter om det å være fosterhjem, beredskapshjem eller familiehjem for barn og ungdom 19. august (digitalt) og 25. august i Bufetats lokaler i Sundløkkaveien, Fredrikstad.

Vi trenger deg som er trygg og utholdende i evnen til å gi kjærlighet. Som våger å gå inn i noe du ikke helt vet hvordan blir, vitende om at det er verdt det fordi du kan gjøre en uvurderlig forskjell i et barns liv.

Ta kontakt med Fosterhjemstjenesten i Østfold på ft.ost.ostfold@bufetat.no hvis du kan hjelpe, eller meld deg på et av våre informasjonsmøter på www.fosterhjem.no/ostfold.

Related posts

Klovner og klovnerier

mortensen

Høyvekta Brukthandel; byens eldste gjenbrukshandler

mortensen

Juleakevitten – godt eller ikke godt?

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy