Image default
Høyda

Klappet og klart for årets nissetog torsdag 28. november kl 17.00

– For mange er nissetoget et meget hyggelig innslag i en ellers så travel juletid. En tradisjon som kanskje har vært litt på hell i og med de mange snøfattige vintrene vi har opplevd det siste tiåret. 

På Høyda har man derimot holdt tradisjonen ved hevd. I år er det faktisk den niende utgavene som vil bli gjennomført og arrangørene gleder seg stort allerede.

– Du bør ikke lurer på om vi gleder oss, for det kan jeg love deg at vi gjør, uttaler prosjektleder i På Høyda – midt i Moss med et bredt smil om munnen før hun fortsetter. – Nissetoget har blitt en tradisjon her på Høyda som vi virkelig er stolte over. Det gode oppmøtet som vi har blitt vant til tyder jo også på at det er mange andre som også ser frem til dette. Sammen klarer vi å skape en ramme som virkelig gir førjulsstemning, forteller hun.

Husk å være ute i god tid
I år arrangeres Nissetoget på Høyda torsdag 28. november. Starten er som vanlig på plassen utenfor Høyden postkontor. Her vil plassen fylles opp av traktorer med hengere og Lorentzen råder alle som har lyst til å delta om å være tidlig ute.

– Selve nissetoget vil rulle ut fra parkeringen klokken 17.00, og i den forbindelse vet vi av erfaring at det lønner seg å være tidlig ute for å sikre seg plass i en av traktorhengerne. Vi anbefaler derfor alle om å møte senest et kvarter før avgang. Da vil det meste ordne seg, smiler Lorentzen.

Vil tenne julegnisten
For å komme i skikkelig julestemning legger Nissetoget selvfølgelig turen innom Vingparken. Her vil det som vanlig bli pyntet med lyssetting av trærne. Deretter går turen til Rygge storsenter. Her vil det bli tenning av julegranen og selvfølgelig vil julenissen være til stede. Selv om Tina Lorentsen ikke tør å spå skikkelig «sleaføre» under årets nissetog, så føler hun seg rimelig sikker på at de skal klare å tenne en julegnist hos alle som ønsker å være med.

– Vi vet hvordan vi skal klare å komme i julemodus. Alle barna som deltar vil få utdelt hver sin lyslykt og bare den effekten som dette skaper gjør noe med en. I tillegg vil jo selvfølgelig tenningen av julegranen og nissens tilstedeværelse utenfor storsentret bidra ytterligere. Vi får bare krysse fingrene for at det blir en hvit ramme rundt det hele, men gjør det ikke det skal vi klare å trylle frem julestemningen allikevel, avrunder Lorentzen.

Tekst: Petter Andresen

Foto: Jørn Mortensen


Related posts

Ekholtløpet skapte folkefest nok en gang

mortensen

Edel vant Høstjakt på Høyda

mortensen

SpareBank 1 innvier signalbygget. – Velkommen til åpent hus

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy