Image default
Høyda Mat & Drikke

«Det lille Høidepunktet»

Det lille varmmatkjøkkenet i rundkjøringen på høyda har åpnet igjen. Denne gang med nye eiere og et nytt konsept.

Etter at de tidligere eiere måtte stenge på grunn av sykdom, har den lille koselige kiosken stått stengt og kald. Heidi Haaland fikk etter en tids tenkepause mot nok til å ta skrittet fullt ut. Hun sluttet i sine to jobber og satset for fullt med et lunch tilbud til alle som jobber i området.

Fordelen er at det er en komfortabelt stor parkering foran kiosken, slik at det gjør det enklere å hente maten i en travel hverdag.

Det lille Høidepunktet hadde sin første åpningsdag mandag den 7/1-2019. På spørsmål om menyen i kiosken trekker hun litt på det og svarer at kundene skal kunne få det de har lyst på etter hvert, men hun må erfare litt hva som etterspørres.

Foreløpig satses det på bagetter og Sandwicher med forskjellige påleggstyper – sier Heidi Haaland og legger til at det vil kunne fås varm mat med ulike retter gjennom uken. Pølser og hamburgere har de inntil videre ikke satset på, da dette er noe man kan få i alle utsalgsteder. 

Her skal det kunne kjøpes sunn og riktig mat med friske grønnsaker som tilbehør. En kyllingwrap med friske grønnsaker er da ofte et bedre alternativ enn noe som er druknet i olje. 

Det er også mulighet for veganere å finne alternativ kost. Foreløpig i litt begrenset utvalg, men vil utvikles etter etterspørselen. 

Maten kan forhåndsbestilles på telefon 482 29 796, og er da ferdig nå du kommer for å hent den. 

Spennende med nye alternativer i mattilbudet og vi ønsker Heidi Haaland lykke til med sin satsning og håper at riktig mange kunder finner veien til «Det Lille Høidepunktet»

Tekst: Ivar B Johansen

Foto: Jørn Mortensen

Related posts

Skal samle City Syd til ett rike under nytt navn

mortensen

Sparebank1: Stort engasjement rundt det kontantløse samfunn

mortensen

Honda e fra Bilbutikk1: – Den lille sjarmøren

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy