Image default
Bilfestivalen 2020

Ruller ut ny bilfestival på Høyda 2020

23. mai arrangeres nok en gang Høyda Bilfestival. – Både store og små kan glede seg til et fantastisk heldagsarrangement for hele familien, sier prosjektleder Tina Lorentzen. 

Det var i 2019 at Høyda Bilfestival ble arrangert for første gang. Da møtte ca. 2000 mennesker opp for å få med seg seg det svært innholdsrike og varierte programmet. 

– Nå gleder vi oss veldig til å gjenta suksessen her i Vingparken lørdag 23. mai, sier Lorentzen. 

Godt samarbeid 
Gitt fjorårets svært vellykkede arrangement, var det ifølge Lorentzen ikke vanskelig å få med fjorårets samarbeidspartnere på en ny bilfestival. 

– Vi dro innom og inviterte med hver enkelt, og det var positivitet hele veien. Også i år er  med andre ord alle bilforhandlerne på Høyda med på dette. Samtlige kommer også til å ha med biler som. 

– Her vil man kunne se både småbiler, familiebiler, varebiler, men også 

Detaljene kommer 
Det er allerede klart at det blir en dag bilutstilling, underholdning og aktiviteter for store og små. Foreløpig holder Lorentzen riktignok kortene tett til brystet hva gjelder detaljer for dagen. 

– Det skal jo være noe spenning knyttet til programmet, men vi lover at folk kan glede seg. I mellomtiden oppfordrer vi folk til å følge med på På Høydas Facebook-side. I arrangementet «Høyda Bilfestival 2020»  legger vi ut all relevant informasjon, avslutter hun smilende. 

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy