Image default
Verket Scene

«Karpe magi» på Verket Scene

11. mars var Karpe i Moss for å underholde folket. Det er 5 år siden sist. Og eneste forskjellen fra den gang er at de har droppet Diem.

Nøyaktig 690 Karpefan hadde kjøpt billetter til konserten på Verket denne mandagen. En konsert som ble utsolgt på 4 minutter, da billetten ble lagt ut for salg i november i fjor.

Karpe har turneet i snart 20 år og på årets vårturne var Moss nummer 2 på lista til å få besøk av disse gutta. 

Og mossingene lot seg ikke vente på, flere sto allerede i kø utenfor 3 timer før dørene skulle åpnes. 

Klokken 21.15 går Karpe på scenen og jubel og skrik kunne høres lang vei. Publikum sang og danset til alt som ble levert fra scene. Og det var kun trampeklapp som gjaldt denne kveld. 

De fremmøtte var rett å slett i ekstase. Til mer publikum fikk av Karpe til mer ga de og omvendt. Dette var helt vanvittig. Og man hadde ingen som helst følelse av at man var i Moss – og at det var en helt vanlig mandag.

Dette var ikke bare en råbra konsert, men også et spektakulært show av høy klasse i form av lyd, lys og atmosfære. Karpe hadde «bestilt» spesial scener før kveldens konsert. Og det fikk de, flere scener som var bygd gjennom store deler av lokalet på Verket. Og bandet spilte fra hele 4 scener. Dette var helt rått.

Karpe spilte non stop i 1 time og 30 min å avsluttet med et perfekt brak som garantert gjør at alle drar på  Karpekonsert igjen.

Vi forlater lokalet med en fantastisk opplevelse som man sjelden får her i byen. 

Tusen takk, Magdi og Chirag !!!

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy